Repareren

KOK is gespecialiseerd in het bouwen en repareren van opslagsystemen. Heeft u een opslagsysteem en hiervoor reparatie nodig? Bekijk onze website!

Sachem voor en na 1.1.jpg

Reperatie van opslagsystemen

Voor Waar gehakt wordt vallen spaanders. En dat geldt zeker in een omgeving waar met heftrucks wordt gewerkt. Er kan natuurlijk altijd iets beschadigd raken aan uw container of kluis. In de meeste gevallen zijn de monteurs van Kok Milieu in staat om de schade bij u ter plaatse te herstellen.

Sachem voor en na 2.1.jpg

Huidige container repareren

Kok Milieu denkt graag mee met de klant. Als uw container kapot is dan kunt u of een nieuwe container bestellen of u kunt uw huidige container repareren.

Vaak is reparatie van uw container of kluis een stuk voordeliger voor u. Daarom biedt Kok Milieu het repareren van containers en kluizen aan als dienst.

Naast de PGS 15 opslagsystemen repareert Kok Milieu ook inloopkluizen, warmtekamers, veiligheidskasten, gasflessenopslagsystemen, stellingcontainers en meer!

Als u geinteresseerd bent in deze dienst kunt u ons vrijblijvend bereiken op +31(0)487560077 of onderstaand formulier invullen.

Contact opnemen

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Bericht