Brandcompartimenten

Brandcompartimenten

Voor de veilige opslag van klein verpakkingen in een betreedbare ruimte, conform PGS 15, is een brandcompartiment (inloopkluis) van Kok Milieu uitermate geschikt. Kok Milieu bouwt brandcompartimenten op maat. De uitvoering is afhankelijk van de stoffen die u wilt opslaan en van de locatie waar u de inloopkluis gaat plaatsen.

Diverse afmetingen van de brandcompartimenten

Brandcompartimenten worden gebouwd in iedere gewenste afmeting. Een kleinere brandcompartiment is geschikt om met een heftruck te (ver)plaatsen en een grotere versie wordt voorzien van hijsogen.

Brandcompartimenten van Kok Milieu zijn zowel binnen als buiten te plaatsen. Standaard wordt de gehele bodem uitgevoerd met verzinkt stalen lekbakken en wordt de volledige vloer uitgevoerd met verzinkt stalen roosters. De positie en draairichting van de deur is vrij te bepalen en dubbele draaideuren zijn uiteraard ook mogelijk. De deuren zijn standaard voorzien van anti panieksluiting en cilinderslot.

Extra opties voor brandcompartimenten

Bij maatwerk horen uiteraard talloze opties zoals ventilatie, koeling, verwarming, verlichting en legbordstellingen al dan niet in een ATEX (Ex) uitvoering.

Vul vrijblijvend onderstaand formulier in of bekijk onze andere opslagsystemen en maatwerk:

Foto's

Opslagsystemen

Welk opslagsysteem zoekt u?