Milieucontainer

Capaciteit milieucontainers

De milieucontainers van Kokmilieu geven plaats aan 4, 8, 12, 16, 20 of 24 pallets. Om binnen de door de PGS 15 gestelde volumegrens te blijven worden de grotere systemen meestal voorzien van een brandwerende tussenwand waardoor in één milieucontainer twee brandcompartimenten ontstaan.

Milieucontainers met drie of vier palletlagen worden in delen op uw locatie aangevoerd en door de monteurs van Kokmilieu opgebouwd.

Fireguard-brandwering

Het Fireguard schuifdeursysteem dat in de milieucontainers wordt toegepast, is door Kok Milieu zelf ontwikkeld, getest conform de Europese deuren test-norm EN 1634-1 en bij Efectis EI-1-60 geclassificeerd. (Efectis testrapport nr. 2014-Efectis-R0150a).

Het actief koelmiddel ‘Firex’ waarmee de staalconstructie wordt gevuld voorkomt dat de milieucontainer bij brand bezwijkt.

Maatvoering van milieucontainers

De maatvoering van onze milieucontainers wordt gebaseerd op de afmetingen van uw pallets of verpakkingen. De meest voorkomende eenheden zijn europallets met een hoogte van 120 cm of 180 cm (aerosols), blokpallets, chemiepallets, CP-9 pallets, standaard IBC’s en dubbelwandige IBC’s van 160 cm hoogte.

Extra opties voor milieucontainers

Bij maatwerk kunt u kiezen uit verschillende extra opties zoals ventilatie, koeling, verwarming, verlichting en roostervloeren.

Vul vrijblijvend onderstaand formulier in of bekijk onze andere opslagsystemen en maatwerk:

Foto's

Opslagsystemen

Welk opslagsysteem zoekt u?