Stellingcontainers

Capaciteit

De stellingcontainers van KOK geven plaats aan 4, 8, 12, 16, 20 of 24 pallets. Om binnen de door de PGS 15 gestelde volumegrens te blijven worden de grotere systemen meestal voorzien van een brandwerende tussenwand waardoor in één container twee brandcompartimenten ontstaan.

Stellingcontainers met drie of vier palletlagen worden in delen op uw locatie aangevoerd en door de monteurs van KOK opgebouwd.

Fireguard-brandwering

Het Fireguard schuifdeursysteem dat in de stellingcontainers wordt toegepast, is door KOK zelf ontwikkeld, getest conform de Europese deuren test-norm EN 1634-1 en bij Efectis EI-1-60 geclassificeerd. (Efectis testrapport nr. 2014-Efectis-R0150a).

Het actief koelmiddel ‘Firex’ waarmee de staalconstructie wordt gevuld voorkomt dat het opslagsysteem bij brand bezwijkt.

Maatvoering

De maatvoering van onze opslagsystemen wordt gebaseerd op de afmetingen van uw pallets of verpakkingen. De meest voorkomende eenheden zijn europallets met een hoogte van 120 cm of 180 cm (aerosols), blokpallets, chemiepallets, CP-9 pallets, standaard IBC’s en dubbelwandige IBC’s van 160 cm hoogte.

Extra opties

Bij maatwerk kunt u kiezen uit verschillende extra opties zoals ventilatie, koeling, verwarming, verlichting en roostervloeren.

Foto's

Opslagsystemen

Welk opslagsysteem zoekt u?